Logo

Fisk i sursød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk:
250 g filet af torsk, sej eller havkat i store tern
1 spsk olie (rapsolie)
1 fed hakket hvidløg
1 spsk hakket, frisk ingefær
400 g wok grønsager i tynde strimler fx. gulerod, forårsløg, sukkerærter og kål frisk koriander, basilikum eller mynte

Sursød sauce:
1 dl alm. lagereddike
4 spsk sukker
2 spsk konc. tomatpuré
2 dl fiskebouillon (vand + bouillonpulver)
2 spsk fishsauce
evt. lidt chilipasta
2 tsk kartoffelmel

Fisk:
Læg fisken på en damprist i en gryde med lidt vand og damp fisken 4-5 minutter under tætsluttende låg.

Sursød sauce:
Bland alle ingredienserne sammen til den sursøde sauce og bring den til kogepunktet (den må ikke koge).
Fjern den straks fra varmen og smag evt. til med sukker, salt og chilipasta.

Varm olien i en stor sautérpande.
Tilsæt hvidløg og ingefær og straks efter grønsagerne.
Lynsteg til de er knap møre.
Tilsæt den varme sauce og varm retten igennem.

Læg fisken på et fad og hæld grønsager og sauce over.
Pynt med korianderblade, mynte eller basilikum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her