Logo

Appelsinskum - uægte fromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 stk æggeblommeer
75 g sukker
1 ¼ dl appelsinsaft
1 spsk citronsaft
6 bl. gelatine
2 spsk vand
3 stk æggehvideskum
1 dl piskefløde
½ stk appelsinskal, revet 
Pynt: flødeskum, appelsinstykker
 
Udblød gelatinen i 15 minuter, pisk æggeblomme og sukker lyst og skummende og tilsæt appelsinskallen.
Pisk hvidene til skum, knug gelatinen tør i et klæde, smelt den i 2 spsk kogende vand og bland med appelsinsaften.
Rør denne blanding i æggeblommerne, skær og pisk hvideskummet i tilsidst.
Hæld skummet op i en glasskål, når massen begynder at stivne og stil den til afkøling.
Pyntes med flødeskum og appelsinstykker 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her