Logo

Rygeosttærte med røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Butterdej
175 g rygeost
100 g radiser i stave
2 spsk purløg
2 æg, hårdkogte og hakkede
100 g agurk, hakket
300 g røget laks

Pynt:
tomatbåde
æggebåde

En tærteform beklædes med butterdej. Bunden prikkes, bages og afkøles.
Radiser, purløg, æg og agurk blandes i rygeosten. Salaten hældes på den afkølede bund, som pyntes med lakseroser, tomatbåde og æggebåde.

Rygeosten kan erstattes med hytteost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her