Logo

Æblekage fra Toscana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g smør
1 stang vanilje
revet skal fra en halv økologisk citron
125 g sukker
125 g hvedemel
½ tsk bagepulver
1 æg
½ dl Vinsanto sherry eller anden hedvin
4 æbler
50 g rosiner
50 g mandelflager
flormelis
 
Smelt smørret. Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud.
Kom dem i smørret.
Riv skallen af citronen og rør den i smørret.
Bland sukker, hvedemel og bagepulver.
Pisk smørret med æg og Vinsanto, rør melblandingen i.
Skræl æbler, skær kernehuset fra og skær dem i tynde skiver.
Rør forsigtigt æbler, rosiner og mandelflager i dejen.
Dæk en tærteform på 27 cm med bagepapir i bunden.
Bred æbledejen jævnt ud over papiret.
Forvarm ovnen til 200ºC og stil kagen midt i ovnen i 25-30 min. til den
er jævnt lysebrun ovenpå.
Kagen bliver ikke ret høj.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.330 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her