Logo

Honning-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Semifreddo al miele - 4 personer
 
80 g mælk
50 g æggeblomme
100 g sukker
½ blad husblas
40 g kastaniehonning
175 g fløde
50 g pecannødder
25 g vand
 
Hæld æggeblommer, 50 g sukker og mælk i en metalskål eller gryde og anbring den i et kogende vandbad.
Pisk ingredienserne kraftigt ved middel varme, til cremen bliver tyk og luftig.
Fjern gryden og tilsæt kastaniehonning og udblødt husblas.
Køl cremen ned.
Bland pecannødder med vand og 50 g sukker på en tykbundet pande, sæt den over varmen og rør, til suk­keret samler sig om nødderne og karamelliserer.
Hæld straks nødderne ud til afkøling på en bagepla­de dækket med bagepapir.
Pisk fløden til skum og bland den forsigtigt i cremen.
Knus nødderne med en kødhammer og drys det halve i en springform, hæld cremen i og drys de sid­ste nødder over.
Gem evt. en smule til dekoration.
Stil i fryseren.
Efter 5-6 timer kan formen vendes på hovedet, og semifreddoen tages ud og anrettes. Lad den tø op i 5-­10 minutter inden servering.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.251 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her