Logo

Salat Nicoise 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g tunfilet
50 g blancherede grønne bønner
1 blødkogt æg
6 cherrytomater
12 sorte oliven
50 g kogte aspargeskartofler
4 anjosfileter
lidt salat
dijon sennep
hvidvinseddike
olivenolie
krydderurter efter eget valg

Sennep, olivenolie og eddike blendes.
Heri vendes grønne bønner, oliven, aspargeskartofler i skiver, salat, krydderurter, halverede cherry tomater og anjoser.
Tunfilet grilles gylden på pande til den er gylden udenpå - men rå indeni.
Tun-fileten deles i to stykker og lægges oven på salaten.
Retten pyntes med æg og krydderurter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her