Logo

Røget hellefisk med tomatpasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g røget hellefisk
1,25 dl mælk
400 g tomater fra dåse
100 g gulerod
4 spsk olivenolie
100 g løg i skiver
150 g bønnespirer
1 ½ tsk soya sauce
1 tsk sesamolie
1 spsk ristet sesamfrø

Kom fisken i en gryde med mælken og lidt ekstra vand så fisken er dækket, og pocher fisken i 3 - 5 minutter, eller til fisken er mør.

Skylles herefter under koldt vand for at køle fisken ned og fjerne mælkeskummet, bryd fisken i store stykker og fjern evt. skind og ben, sættes til side.

Kog pastaen al dénte i en stor gryde med kogende vand og lidt salt, skær guleroden i tynde skiver, varm olivenolien i en stor stegepande og steg gulerødder og løg til de er sprøde, kom bønnespirer og soya saucen samt sesamolien i, smages til med salt og peber.

Kom pastaen i gryden sammen med de ristede sesamfrø, fisken og lidt olie, vend det let og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her