Logo

Tirami su - kvik-mig-op

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tirami su - kvik-mig-op

(4 personer)
 
200 gram "Savoiardi" (lady fingers)
8 æggeblommer
8 æggehvider
250 gram mascarpone-ost
ca. 75 gram melis
3 cl Strega-likør
2 cl tør Masala-vin
4 kopper stærk kaffe
 
1. Æggeblommerne piskes med suk­keret. Mascarpone-osten røres i.
Æg­gehviderne piskes stive og vendes for­sigtigt i cremen sammen med Strega og Marsala.
2. Dyp "Savoiardi'erne" enkeltvis i den varme kaffe.
Læg dem tæt sammen i bunden af et fad, dernæst et lag cre­me, så et !ag "Savoiardi" med creme og endelig et sidste tredie lag.
3. Desserten skal stå mindst 12 timer i køleskab.
Drysses med cacao inden servering.
 
Tips: Server den specielle Caffè dell'Amicìzia til. Denne "Ven­skabets kaffe" kommer fra Valle d'Aosta, Italiens nordvestligste hjørne, hvor man drikker den specielle kaffe med bl.a. den stærke Genepy-snaps fra en "grolla", en smuk træbeholder med en drikketud til hver person.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her