Logo

Kylling i jordnøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling
2 tsk salt
½ tsk hvid peber
2 fed hvidløg
3 dl mælk
2 spsk kommen
1 spsk malet koriander
1 spsk soyasauce
2 friske røde chilipebre
2 tsk sukker
1 tsk rejepasta
3 spsk knuste jordnødder
citronsaft
friske korianderblade
 
Tør kyllingen og gnid den med salt, peber og presset hvidløg.
Læg den i en gryde og hæld mælk over, så det dækker.

Læg låg på og lad kyllingen koge i en halv time.
Tag kyllingen op og lad den afkøle og del den mindre stykker.
Varm mælken igen og tilsæt resten af ingredienserne undtagen citron og korianderblade.
Chilien skal hakkes fint.
Læg kyllingestykkerne i og lad retten koge til kødet er mørt.
Læg kyllingestykkerne på et fad og stænk med citron.
Fordel saucen over kødet.
Pynt med hakket koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her