Logo

Røget laks med brøndkarsecreme og chillimelon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-500 g røget laks, 6 skiver
2 dl tykmælk
2 dl cremefraiche
2 dl kærnemælk
3 bakker brøndkarse, halvdelen finthakket
100 g gedeost, lys og evt. marineret
salt
peber

Chillimelon:
½ melon
½ dl vand
1 spsk sukker
sød chili
2 nelliker

Melonkødet skæres i små tern. Vand, sukker, chili og nelliker koges op og hældes over melonstykkerne. Det trækker ½ time. Tykmælk, cremefraiche, kærnemælk, brøndkarse og smuldret gedeost røres sammen. Smages til med salt og peber. Væden hældes fra melonerne. Røget laks anrettes på fad, og brøndkarsecremen fordeles ovenpå sammen med chilimelonen.

Pyntes med brøndkarse og serveres med groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her