Logo

Kylling chili frikassè

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kyllingebryster
1 gulerod
100 g ærter
1 løg
1 tsk jalapeno chili
Emilios spice (bouillon)
Salt, peber
hvedemel
 
Kylling, gulerod og løg skæres i tern, jalapeño chili hakkes fint.
Sauteres sammen med ærter - må ikke brune.
Drysses med hvedemel og tilsættes vand, så det lige dækker.
Koges herefter 10-15 min. og smages til med salt og peber.
Drysses evt. med hakket persille og serveres med chili-kartofler. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her