Logo

Fjerkrægullasch - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer. Kogetid i trykkoger: 5 min.

# Ingredienser

1 kylling på ca. 1000 g
1 skive selleri i terninger
2-3 porrer i skiver
1 grøn og 1 rød peberfrugt i strimler
500 g kartofler i små terninger
2 spsk smør eller margarine
2½ dl suppe, bouillon eller vand
salt, peber
meljævning
1 bdt hakket persille

* Tilberedning

Skær kødet fra kyllingen og skær det i små stykker.
Brun først kødet i fedtstoffet i trykkogeren, så grønsagerne.
Hæld væden ved og krydr med salt og peber.
Luk for trykkogeren og bring den på tryk.
Lad gullaschen koge i 5 min.
Tag trykket af gryden, langsomt eller hurtigt.
Jævn gullaschen og smag til med salt og peber.
Drys hakket persille over ved serveringen.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her