Logo

Kyllingebryst med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kyllingebryst
40 g smør
2 dl bouillon
1 bundt persille
1 fed hvidløg
1 spsk basilikum
2 æggehvider
3 dl rasp
Smør
Citronskiver
 
Kødet skæres i tern og lægges et par minutter i kogende bouillon.
Tag kødet op af bouillonen og svits det efter afdrypning i en gryde med smør tilsat persille, hvidløg og basilikum samt 2 dl bouillon.
Lad kødstykkerne opsuge væsken.
Derefter tages de op og afkøles.
Æggehviderne piskes stive og kødstykkerne vendes i og dernæst i rasp. Kødstykkerne steges gyldne i smør og serveres med en skive citron til. Serveres til nye kartofler og grøn salat. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her