Logo

Krondyrmørbrad med Nødderagout og Orangepærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krondyrmørbrad
3 krondyrmørbrad a ca. 325 g
Salt
Peber
Fedtstof til bruning

Nødderagout
½ dl olie
250 g persillerod eller kartofler
250 g knoldselleri
250 g gulerod
5 porre
3 broccoli
½ dl portvin
Salt
peber
200 g groft hakkede hasselnødder
Hakket persille

Krondyrmørbrad:
Dup krondyrmørbraden tør med køkkenrulle.
Drys med salt og peber og brun dem på alle sider i en gryde.
Læg dem i et ovnfast fad og steg videre i ovnen på 180ºC i 20 minutter.
Lad kødet hvile i 15 minutter inden det skæres i tynde skiver og serveres.

Nødderagout:
Skær persillerod, knoldselleri og gulerod i tern og kom det hele i en stegegryde med olie.
Skær porrerne i tynde ringe og kom dem i gryden.
Tilsæt dernæst broccolien i små buketter.
Da grønsagerne ikke skal være bløde, må alt dette højst tage 10 minutter.
Sluk gryden, tilsæt portvin og smag til med salt og peber.
Lige før servering tilsættes de hakkede nødder og persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her