Logo

Marinerede valnødder 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g valnødder
3 dl Brøndum snaps
1 dl sherry
1 vaniljestang
 ½ kanelstang
1 spsk hindbær vinaigre
2 dl acacie honning
1 dl sirup med karamelsmag
1 dl sukker
2 spsk reven appelsinskræl
75 g mandelsplinter
100 g lyse rosiner
Evt et par svesker (snittet)
 
Overhæld valnødderne med kogende vand - og lad dem stå i 10 minutter, mens lagen koger op.
Lagen (snaps, sherry, vanilje, kanel, vinaigre, honning, sirup, sukker, appelsinskræl) koges op i 5 minutter.
Valnødder, mandelsplinter og rosiner kommes i lagen - og det hele får lov til at småsimre 15-20 minutter uden låg.
Lad blandingen stå i gryden (med låg) 10-12 timer, vend engang imellem nødder og den resterende lage.
Vaniljestangen fjernes.


Tips: Kan sagtens laves 2-3 dage før servering. Skal i så tilfælde stå køligt.
Tilbehør til ost, fx Gorgonzola, Danablu eller en stærk gammelost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her