Logo

Chicken hot pot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

en meget spændende måde at få klyllingelår på. Spil gerne lidt musik fra Østen og server Sake risvin til for at komplettere retten.

12 stk kyllingelår
Maizena
40 g tørrede svampe skiveskåret
2½ cm ingefær finthakket
5 forårsløg skiveskåret
olie til stegning
1 stort fed hvidløg
3 tsk ektra Maizena
1½ klar bouillon terninger
3 dl vand
2 dl sherry
2 spsk sojasauce

De tørre svampe lægges i varmt vand i mindst 30 min.

Kyllingelårene paneres i Maizena og steges i ca. 20 min.

Vand og bouillon koges op i en gryde sammen med pressede hvidløg, ingefær, sojasauce, sherry i ca. 5 min.

Derefter tilsættes ekstra Maizena sammen med lidt koldt vand.

Lad stå i nogle minutter - dette er den jævnede sauce.

Kyllingelårene lægges i en kasserolle, tilsat forårsløg, svampe og den jævnede sauce; kog i ca. 45 min. i ovn på 180°C.

 

Løse ris vil passe fint til denne ret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.894 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her