Logo

Pebersteaks i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 tsk grovmalet sort peber
175 g bøf af afpudset tykstegsfilet
15 g smør
1 tsk majs- el. vindruekerneolie
2 champignon i skiver
1 spsk cognac
2 spsk flødeost med peberrod
Pynt:  tomatbåde
 
Opvarm et lille mikroovns bruningsfad i 4 min. på højeste effekt, eller
efter fabrikantens brugsanvisning.
Drys imens havldelen af peberet over bøffen og tryk det godt fast i
overfladen.
Drys på samme måde resten af peberet på den anden side af bøffen og
tryk det fast. Kom smør og olie i bruningsfadet og læg hurtig bøffen
deri.
Steg 45 sek. på højeste effekt.
Vend bøffen og steg 20-60 sek. på højeste effekt, afhængigt af, hvor
gennemstegt bøffen ønskes.
Læg champignonskiver på og pensl med lidt af saften.
Kog i 20-30 sek. på højeste effekt.
Læg bøffen på et opvarmet serveringsfad.
Kom cognoc og flødeost i bruningsfadet.
Rør rundt og kog i 45 sek. på højeste effekt.
Rør rundt igen.
Hæld saucen over bøffen, pynt med tomatbåde og server.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her