Logo

Hytteostpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g hytteost 20+ (5%)
200 g groftrevet knoldselleri
200 g finthakkede løg
75 g usmuttede, grofthakkede mandler
2 æg (str. mellem)
2 spsk hvedemel
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber

salat
400 g cherrytomater i halve
100 g radiser i halve skiver
50 g finthakket rødløg

Pynt:
Brøndkarse.

Tilbehør:
240 g landbrød.

Vend hytteost og de øvrige ingredienser sammen i en skål.
Hæld blandingen i et ovnfast fad (ca. 5 x 20 x 20 cm).
Bag postejen midt i ovnen. Dæk evt. med bagepapir de sidste 10 min. af bagetiden.

Tomatsalat:
Anret tomater, radiser og løg i et fad. Pynt salaten med brøndkarse.

Server tomatsalaten sammen med landbrød til den varme eller lune hytteostpostej.

Madpakke til i morgen: Hytteostpostej er et afvekslende indslag i madpakken.
Server hytteostpostejen på rugbrød sammen med salatblade og pyntet med karse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.425 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her