Logo

Sigara Borek

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sigara Borek:
1 pk. fillo dej
250 g feta ost
1 æg
½ bundt persille
2 ½ dl solsikkeolie
 
Mas feta osten med en gaffel – tilsæt 1 æg og hakket persille og bland det godt.
Læg et lag af dejen på en plan overflade.
Dæk den med et fugtigt klæde.
Skær fillodejen i 3 lige store stykker på langs.
Tag 2 lag dej, og læg en teskefuld at ostepersille blandingen på det nederste dejlag. Fold siderne ind og rul dejen i form som en cigar.
Fugt kanterne let, og forsegl (tyk dem fast) med fingerspidserne, så der ikke er nogen åbne ender (kanter).
Steg dejen i varm olie til den er gyldenbrun.
Dette går meget hurtigt, så pas på (arbejd hurtigt).
Læg den færdige Sigara Borek på et fedtsugende underlag og server den.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her