Logo

Glaseret fasanhøne med cremet pasta og spinat med sprødstegte æbletern

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Når jagtiden er gået ind eller det lokale marked har tilbud fra fryseren...

Når jagtiden er gået ind eller det lokale marked har tilbud fra fryseren...

 

3 hele flåede fasanhøns

salt og peber

smør og olie

2 dl hønsebouillon

1½ spsk honning

1½ spsk æbleeddike

lidt finthakket chili

1 dl piskefløde

1 dl vermouth

300 g Parpadelle pasta

2 æbler

4 håndfulde spæde spinatblade

 

Del fasanen i lår og bryst med ben og smid ryggen ud.

Drys lår og bryst med salt og peber og brun på begge sider på en pande.

Tag bryststykkerne op og læg dem i bunden af en bradepande, lad det stå.

Hæld bouillonen over lårene.

Læg låg på og braiser lårene indtil de er møre.

Det tager ca. 45 minutter (tilsæt evt. lidt mere bouillon).

Tag lårene op.

Hæld fløde og vin på panden og lad det simre under omrøring ca. 15 minutter.

Smag til med salt og peber.

Skær æblerne i små tern og steg dem sprøde i lidt olie på en pande.

Kom den skyllede spinat i en skål og vend med æbletern.

Kog pastaen efter anvisningen.

Steg brystkødet i ovnen ved 160°C i 15-20 minutter.

Tag bradepanden ud og læg også lårene på bradepanden.

Rør honning, eddike og chili sammen og pensl på kødet.

Steg kødet videre til det er gennemstegt.

Server den glaserede fasan med pasta vendt med flødesauce og spinat med æbletern

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her