Logo

Grønsagsbiks med spejlæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsagsbiks med spejlæg

 

Tag en kødfri dag - der er masser af fylde i denne nemme, grønne hverdagsret.

Til de meget sulte kan du tilsætte skivede, kogte kartofler og evt. lave et par ekstra spejlæg.

4 personer. Arbejdstid: 25 min. Stegetid. 20 min.

#

1 løg

2 fed hvidløg

2-3 peberfrugter

300 g grønne bønner

4 tomater

1-2 spsk olie

2-3 spsk hvidvin eller vand

4 æg

persille eller purløg

salt og peber

 

Tilbehør:

4 skiver rugbrød

krydderurter

*

Pil løg og hvidløg, og hak dem fint.

Rens peberfrugterne, og skær dem i strimler.

Nip bønnerne, og skær dem i stykker på 3 cm.

Skyl tomaterne, og skær dem i terninger.

 

Steg løgene blanke på en pande med olie.

Tilsæt hvidløg, peberfrugter og bønner, og steg i et par min.

Tilsæt vin eller vand, og lad retten simre i 5 min.

Vend tomaterne i, og krydr med salt og peber.

 

Fordel grønsagerne som 4 stakke på panden, og laven fordybning i hver stak med bagsiden af en ske.

Slå et æg ud i hver fordybning, og lad det stege videre i 4-5 min.

Server med rugbrød og grønt drys.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her