Logo

Rugbrød uden surdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

7 dl lunken vand
et brev tørgær (6 g )
1 tsk salt
2 spk olie
2 spk sirup
700 g rugmel
400 g hvedemel eller spelt
 
Vand, gær, salt, olie og sirup blandes og rugmel tilsættes.
Hvedemel tilsættes ved behov.
Røres evt. med håndmikser påsat dejkroge.
Hæver lunt og tildækket et par timer.
Røres let igennem og hældes i form.
Efterhæver 30 minutter.
Pensles med vand og prikkes med gaffel.
Bages 1 time ved 175ºC (varmluft ellers lidt højere temperatur).
 
Tips: Denne opskrift er et mix af mange forskellige ideer og specielt
velegnet for folk i udlandet, der ikke kan købe alm. gær eller kærnemælk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her