Logo

Melon fyldt med is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g vaniljeis
100 g jordbæris
1 honningmelon
1 kurv hindbær
6 jordbær
1 spsk sukker
saften fra 1 citron
mynteblade
Sauce:
1 kurv jordbær
1 spsk sukker
saften fra 1 citron
 
Skyl og del melonen i 2 på langs.
Brug en skarp kniv og lav en fin sik-sak kant på hver halvdel.
Fjern kernerne og tag kødet ud med et kuglejern.
Læg melonkuglerne i en skål.
Skyl og tør hindbærrene, læg dem og delte jordbær i skålen til melonen.
Strø sukker på og vend rundt, tilsæt citronsaften og rør forsigtigt igen.
Skyl bærrene tør dem og kom dem i en blender, med sukker og citronsaft.
Saucen blendes til den er jævn, serveres i en skål ved siden af.
Lad isen blive lidt blød, lav derefter kugler med en isske.
Fyld melonhalvdelene med bær, melon og iskugler.
Pynt med mynteblade og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.683 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her