Logo

Vanillieis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 æggeblommer
250 g sukker
1 stang vanilje
½ l. mælk
2 ½ dl fløde

Kom æggeblommer og sukker i en skål og skrab vaniljekornene i.
Pisk sammen. Bring mælken i kog med resten af vaniljen.
Hæld mælken i æggeblandingen mens der piskes.
Hæld tilbage i gryden og varm det op. Det må ikke koge.
Pisk hele tiden. Tag den fra varmen og pisk mens det svaler.
Bland fløden i, hæld i en form og frys.
Rør nogle gange under indfrysning

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her