Logo

Ostefyldt kyllingefilét

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingefiléter a 90-100 g
4 tandstikkere
1 spsk olivenolie
1 dl reven mozzarellaost
fyld:
4 spsk frisk, hakket basilikum
2 spsk mager kvark (5%)
2 spsk reven mager stærk ost
1 spsk friskpresset citronsaft
1 fed hvidløg
1 tsk ansjospasta
¼ tsk friskkværnet sort peber

1 spsk citronsaft
1 fed hvidløg
1 tsk ansjospasta
¼ tsk friskkværnet sort peber
 
Sæt ovnen på 225ºC.
Smør en plade eller brug bagepapir.
Begynd med fyldet.
Bland 3 spsk af basilikummen med resten af ingredienserne i en lille
skål.
Skær et vandret snit i hver af kyllingefileterne og kom fyldet i.
Hold åbningerne sammen med tandstikkere.
Opvarm olien på en pande og steg kyllingefileterne til de er gyldne.
Læg kyllingefileterne på bagepladen.
Drys med mozzarella og resten af basilikummen.
Eftersteg nederst i ovnen ca. 20 min til kyllingefiléterne er helt
gennemstegte.
Dæk med folie hvis de bliver for mørke.
Server straks evt. med ovnstegte kartoffelbåde eller hasselback-kartofler 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her