Logo

Rabarberfool

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g røde rabarberstilke
150 g sukker
1 appelsin
1 tsk vaniljesukker
2 ½ dl piskefløde

Skyl rabarberne og snit dem fint.
Skyl appelsinen, riv skallen fint og pres saften.
Kom rabarber, appelsinskal og saft og sukker i en gryde og damp
rabarberne lige netop møre under låg.
Tag rabarberstykkerne op med en hulske og lad væden dampe lidt ind.
Bland rabarberne med væden og vanilje, og smag om der skal mere
sukker i.
afkøl rabarberne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her