Logo

Chokoladekage i Mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
1 ½ dl sukker
2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
½ dl kakao
1 spsk vaniljesukker
½ dl sødmælk
75 g margarine
Evt. glasur af 1 ½ dl flormelis

Denne opskrift er baseret på mikroovn med effekt på 1000W.
Smelt margarinen i en lille skål på fuld effekt i ½ min.
Pisk æg og sukker i en skål. Bland hvedemel, bagepulver, kakao, og vaniljesuker i.
Tilsæt det smeltde margarine og mælken.
Læg et stykke bage- eller smørrebrødspapir i bunden af et rundt form med lige kanter ca. 22 cm. i diameter.
Hæld dejen i. Tilberedes uden låg på effekttrin 4 i 4 min.
Drej fadet hvis ovnen er uden drejelig tallerken. og fortsæt tilberedningen på fuld effekt i 2 min.
Tag kagen ud af formen når den er afkølet og fjern papiret.
Overtræk evt. kagen med glasur.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her