Logo

Kafferoulade med hindbærpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
6 æggehvider
200 g hakkede nødder
350 g flormelis
2 spsk hvedemel

Creme:
200 g smør
200 g flormelis
6 æggeblommer
3 dl piskefløde
2 spsk frysetørret kaffe (pulverkaffe)

Pure:
200 g hindbær (friske eller frosne)
50 g sukker
saften af 6 appelsiner

Æggehviderne til bunden piskes stive og de øvrige ingredienser vendes heri.
Dejen smøres ud på bagepapir på pladen til en ret tynd firkant.
Bages ved 160ºC i forvarmet ovn til let gylden omkring 25-30 min.

Til cremen piskes smørret luftigt med flormelis i en kasserolle.
Æggeblommerne piskes heri, en af gangen og til sidst fløden.
Over svagt blus eller over vandbad varmes cremen forsigtigt op til lige inden den skiller.
Tages af varmen, piskes godt igennem og smages til med pulverkaffe.
Afkøles let.

Cremen smøres på den let afkølede bund, der rulles sammen til en rulade.

Hindbærrene, sukker og appelsinsaft gives et kort opkog til sukkeret er smeltet.
Pureres kort i blender og afkøles

Rouladen anrettes i skiver på en bund af hindbærpure.

Til pynt kan lidt flormelis og pulverkaffe sigtes over

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.285 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her