Logo

Nøddetærte med shokoladefrosting

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g hasselnøddekerner
3 æg
2 dl sukker
½ tsk bagepulver
Frosting:
50 g smør eller margarine
3 dl flormelis
5 spsk kakao
2 spsk fløde
1 æggehvide
Garnering:
25 hele hasselnøddekerner
Tilbehør : Flødeskum

Mal nødderne i en kværn eller en blender.
Kom æg, sukker og bagepulver i en skål og rør det sammen til en jævn dej.
Rør de malede nødder i dejen
Beklæd en rund form, ca 22 cm i diameter; med bagepapir.
Hæld dejen i og bag kagen ved 175°C i ca 40 min.
Tag nøddebunden ud og lad den køle lidt. Træk bagepapiret af.
Opbevar nøddebunden i alufolie til den er helt kold.
Rist nødderne til garneringen ved 175°C i ca 10 min.
Gnid dem mellem hænderne, så den brune skal ryger af.
Smelt fedtstoffet og rør flormelis, kakao og fløde idet.
Rør i det til det bliver koldt.
Pisk æggehviden stiv og bland den i frostingen.
Bred frostingen over kagen og pynt med nødderne

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her