Logo

Eton Mess

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Eton Mess

4 pers.

 

Kompot:
400-500 g jordbær (evt blandede bær)
50 g sukker

3 æggehvider
40 g sukker
1-2 tsk vanilje (Vanilla)

200 ml piskefløde 38%

Pynt: 8 blade frisk  mynte

Pisk æggehvider, vaniljesukker 40 g sukker sammen til det er stift.

Fyld marengsmassen i en sprøjtepose og sprøjt den ud på et fad i lange baner.

Bages i 60 min. ved 100°C og afkøles.
Knus marengsen i mindre stykker og kom lidt i bunden af dessertglas.

Pisk fløden og gem flødeskummet.
Kompot: Bland bær med sukker.

Kom halvdelen af bærrene i glassene ovenpå marengs, derefter halvdelen af flødeskummet.

Lav et lag mere af hver.
Pynt med mynte og servér.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her