Logo

Stegt rødspætte med kartoffelmos, selleri og persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt rødspætte med kartoffelmos, selleri og persille

 

4 rødspættefileter

2 skrællede bogekartofler

½ skrællet selleri

1 lille bdt bredbladet persille

1 spsk smør

olivenolie til stegning

salt og peber

 

Fold rødspættefileterne sammen, og steg dem på begge sider i lidt varm olivenolie, indtil de bliver gyldne.

Krydr med salt og peber.

Skær kartofler og selleri i tern, og kog dem i vand uden salt, indtil de bliver møre.

Hæld vandet fra, og pisk det sammen med smør, hakket persille, salt og peber.

 Server til den lune fisk

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her