Logo

Spaghettisquash i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk smør eller margarine
2 ½ spsk hvedemel
1 tsk salt
3 ½ dl mælk
2 ½ dl kogt hakket afdryppet spinat
½ tsk reven muskatnød
4 dl spaghettisquash
1 ¼ dl hytteost
2 hårdkogte æg i skiver
parmesanost
 
Smelt smørret i en gryde, rør hvedemel og salt i og tilsæt mælken lidt efter lidt, rør rundt til saucen er jævnet.
Bland spinat og muskat med 2 ½ dl sauce og hæld resten af saucen i et smurt 1 liters gratinfad.
Fyld op med spinatblandingen. Spaghettisquash, hytteost og æggeskiver.
Retten drysses med revet parmesanost og bages ved 200ºC i 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.134 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her