Logo

Fransk paté med cornichoner, salat og flute

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fransk paté med cornichoner, salat og flute 


Prøv selv at lave en paté - og se om ikke den vækker begejstring?! ... anret dem på tallerkener sammen med cornichoner, groft landbrød og salat

til 6 personer

 

# Ingredienser

250 g magert flæskekød (hakket)

3 æggeblommer

3 dl piskefløde

3-4 fed hvidløg

½-¾ tsk groft knust sort peber

2 tsk salt

2 tsk herbes de Provence

3 æggehvider

 

Fyld:

150-200 g kyllingelever

150 g champignon

35 g smør

salt, peber

2 spsk hakket persille

*

 

Tilberedning:

Svits de skivede champignon og små stykker kyllingelever i smørret.

Tilsæt hakket persille og krydr med salt og peber.

Rør det hakkede kød med æggeblommer, piskefløde (lidt ad gangen), finthakket hvidløg, peber, salt og herbes de Provence.

Vend kyllingelever-blandingen i og til sidst de piskede æggehvider.

Fyld farsen i en patéform (ca 1½ liter) smurt med smør.

Glat overfladen og bag pateen i vandbad (200 °C) i 1-1¼ time.

Afkøl pateen under let pres.

Server den med cornichoner, groft landbrød og salat

 


 

 

 

 

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her