Logo

Nougatcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl sødmælk
125 g nougat
75 g melis
2 æggeblommer
20 g Maizena
150 g blødt smør
 
Bring mælken i kog.
Smelt nougat over et vandbad.
Bland imens melis, æggeblommer og Maizena.
Hæld mælk, nougat og halvdelen af smørret i æggeblandingen.
Bland det hele sammen og bring cremen i kog.
Lad den afkøle og pisk derefter resten af smørret i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her