Logo

Kinesisk karrypande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g skinkekød
4 spsk kinakrydderi (1)
2 tsk salt
olie
vand
2 porrer
200 g bønnespirer
250 g kinesiske ægnudler

Dagen før:
Skinkekødet skæres i strimler. Halvdelen lægges i en skål. Halvdelen af krydderiet og saltet hældes over. Resten af kødet lægges i skålen og resten af kryderiet og saltet tilsættes. Hæld olie over til kødet er dækket.

Dagen:
Kødet steges i olien på en pande med høje kanter eller i en wok, indtil det bliver hvidt, (max 3.min.).
En smule vand tilsættes.
Bønnespirerne skylles i varmt vand og lægges på panden, hvor de presses ned mellem kødet.
Porrerne renses og skæres i strimler og lægges på panden, hvor de - ligesom bønnespirerne - presses.

Nudlerne koges og lægges oven på som et "låg".
Vent ét minut og vend derefter retten på panden.

(1) Brug dit favorit kinakrydderi. Det skal helst være noget med karry i. Man kan også bruge karry alene. De 4 spsk er derfor vejledende alt efter hvor stærkt "dit" krydderi er.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.596 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her