Logo

Fyldte rødspætteruller i tomat-flødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g rødspættefileter
baconskiver én til hver filet
1 spsk dijonsennep
persille
4 skalotteløg
2 fed hvidløg
25 g smør
2 spsk tomatpuré
2 ½ dl grønsagsbouillon
1 dl cremefraiche 38%
salt, peber
Tilbehør: Frisk pasta eller vilde ris
 
Smør fileterne med sennep og læg hakket persille og halvdelen af de
finthakkede løg og hvidløg over.
Dæk hver filet med en skive letstegt bacon, der ikke må være sprød.
Rul fileterne og hold dem sammen med tandstikkere eller små spid.
Svits resten af løg og hvidløg let.
Rør tomatpuré ud heri og hæld bouillon ved.
Tilsæt cremefraiche og smag til med salt og peber.
Stil fiskerullerne i saucen og lad retten simre 7-8 min. under låg.
Servér rødspætterullerne med frisk pasta eller vilde ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.809 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her