Logo

Blåbærmuffins med hvid chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse muffins er bare utrolig lækre. Det er nok kombinationen af hv4id chokolade og blåbær der gør kagerne himmelske. Prøv dem som dessert, til brunch eller som snack.


75 g smør
2 ½ dl sukker
2 æg
2 dl cremefraiche 18%
4 ½ dl hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
150 g blåbær
100 g grofthakket hvid chokolade

*
 
Rør smør og sukker sammen, til det er blødt.
Pisk så æggene i et ad gangen, og tilsæt cremefraiche.
Sigt hvedemel og bagepulver i dejen, og rør det sammen.
Kom blåbær og hvid chokolade i, bland forsigtigt, og fordel dejen i 10
smurte muffinsforme.
Bag dem ca. 30 min. ved 180°C (mærk efter med en gaffel eller pind, om de
er bagte - hvis der sidder dej på gaflen, når du trækker den ud, er de
stadig ikke helt bagte). Drys eventuelt de færdige muffins med lidt
flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her