Logo

Provencekartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg små kogte kartofler
100 gram smør
krydderier fx. persille, rosmarin, purløg. kørvel eller merian
 
Pil kartoflerne, eller brug små kartofler fra glas.
Rist de hele små kartofler i smør på panden ved god varme, ryst jævnligt
panden, så kartoflerne bliver gyldne.
Kom den/de valgte krydderurter på kartoflerne og vend det hele rundt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her