Logo

Rødfisk med safranurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g filet af rødfisk
Grøntsager:
500 g Pastinak - majroe - rødløg eller Gulerod - persillerod - løg

½ spsk olie
¼ tsk safran
1 dl hvidvin
1 dl fløde
1 spsk citronsaft
1 æggehvide
2 spsk olie
½ tsk salt

Grøntsagerne skæres i tern - svitses 4-5 min. i olie
Safran knuses og opløses i hvidvin
Vin og fløde hældes over grønsagerne
Småkoger et par min. til de er knap møre
Smages til med citronsaft, salt og peber
Æggehviden piskes næsten stiv
Olien varmes
Fisken skæres i strimler ca. 2-3 cm brede
Drysses med salt - vendes i æggehviden og steges ca. 3-4 min. på hver side.
Serveres med de varme safranurter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her