Logo

Kanin med karrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kanin á 1,2-1,5 kg
smør/olie + stegning
2 tsk salt
1 tsk peber
3 tsk karry
2-3 spak. hvedemel
4 spsk tomatpuré
2 porrer
2 fed hvidløg
3-5 laurbærblade
3-4 dl hvidvin
1 bæger cremefraiche

Kaninen deles i 6-8 stykker og vendes i hvedemel, tilsat salt, peber og karry.
Kødet brunes i rigeligt fedtstof i en stegegryde.
De skiveskårne porrer svitses let.
Tilsæt tomatpuré, knust hvidløg og laurbærblade.
Hvidvinen hældes over, det hele bringes i kog og creme fraichen tilsættes.
Gryderetten småsimrer under låg ca. 1 time.
Skyen jævnes og smages til evt. med mere karry.
Serveres med løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her