Logo

Gode luftige boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk gær
1 æg
150 g blødt margarine/smør
3 dl sødmælk
500 g hvedemel
2 spsk sukker

 
Gæren opløses i mælken, og resten tilsættes.
Lad dem hæve i 30 min. og form bollerne, hvorefter de skal hæve i yderligere 45 min.
Bages ved 200°C i 10-12 min

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her