Logo

Chokoladedrik

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g mørk chokolade gerne Guanaja 70%
4 dl sødmælk
10 g lyst rørsukker
½ stang vanilje
½ dl piskefløde

Hak chokoladen fint og stil den til side.
Varm mælk, rørsukker, vaniljestang og piskefløde op i en lille gryde. Tag det fra varmen og lad det trække lidt.
Tag vaniljestangen op og skrab kornene ned i mælken.
Tilsæt chokoladen og pisk kraftigt til blandingen er ensartet.
Stil drikkechokoladen koldt og tildækket natten over, således at mælkesyrebakterierne har tid til at udvikle sig.
Dette bevirker at drikken får en mere koncentreret og fløjlsblød smag.
Varm forsigtigt drikkechokolden igennem inden serveringen.
Pisk grundigt og server i små kopper.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her