Logo

Vejfestkagen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1. bund:
250 g magarine
200 g sukker
4 æggeblommer
2 dl mælk
150 g hvedemel
3 tsk bagepulver
 
Bund 2;
4 æggehvider (piskes stive)
300 g sukker
150 g nøddekærner
 
Fyld:
4 dl piskefløde
4 dl cremefraiche
2 tsk vaniljesukker
1 ds ananas
1 ds ferskner
 
Bund 1; det hele blandes og spredes i en stor bradepande.
Bund 2 blades og kommes over den 1. bund i bradepanden.
Det hele bages ved 200°C i 30 min. Derefter skal kagen køles af.
Fyldet fløden piskes meget stiv, cremefraiche og vaniljesukker blances i.
Det hele smøres ud over kagebunden og frugtstykkerne lægges på.
Tips: Man kan også bruge frisk frugt. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her