Logo

Kalkun med banan og peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kalkunbryst ca. 1200 g
6 peberfrugter
6 bananer
½ liter piskefløde pisket til skum
4 fed hvidløg
2 spsk mangochutney (stærk)
1 spsk sambel olek
salt, peber
olie
 
Skær brystet i tynde strimler og brun det af.
Læg det i et ovnfast fad.
Skær bananer ug peberfrugt ud i skiver og læg det oven på.
I flødeskummet blandes knust hvidløg, mangochutney, sambelolek, salt og peber.
Det hældes ovenpå og sættes i en 200ºC varm ovn i ca. 40 minutter.
Tilbehør er ris og en lækker salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her