Logo

Stegt andebryst med bønner og forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt andebryst med bønner og forårsløg

 

1 andebryst

1 spsk soya

1 bdt forårsløg

lidt frisk hakket ingefær

ca. 100 g grønne bønner

evt. lidt frisk salat

olivenolie

salt og peber

 

Snit andebrystet, og steg det på en varm pande med skindsiden ned af.

Gør dette stille og roligt, så smeltes lidt af fedtet fra, og det bliver sprødt.

Når skindet er gyldnet, hældes fedtet fra, og andebrystet vendes.

Krydr med soya, salt og peber.

Steg andebrystet i alt ca. 12-14 minutter (alt imens det vendes) efter hvor rosa man ønsker kødet stegt.

Lad det hvile lunt 5 minutter inden udskæring.

Damp forårsløg, bønner og ingefær i en gryde med 1 kop vand.

Læg låg på gryden, og lad det dampe 5 minutter.

Tag gryden fra varmen, og vend med lidt snittet salat, olivenolie, salt og peber. Server til skiver af andebrystet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.738 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her