Logo

Ostindisk høne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ostindisk høne

1 ung høne, 1700-1800 g

smør eller margarine

½ spsk karry

salt og peber

3 løg

1 selleri

1 syrligt æble

Pynt: rosenpaprika

grønt, fx bredbladet persille

Tilbehør: Løse ris - se Tillæg,

hvidt brød

*

Del hønen i 8 stykker (eller flere) og brun dem let i et par spsk smør eller margarine.

Drys med karry, salt og peber og vend det godt.

Hæld 5 dl kogende vand ved.

Lad retten snurre under låg i ca. 1½ time ved ret svag varme.

Tilsæt de hakkede løg samt selleri og æble i terninger og lad det snurre videre i endnu 12-18 minutter.

Jævn eventuelt retten med lidt udrørt hvedemel.

Server retten med et drys paprika, lidt grønt og server løse ris og brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her