Logo

Rabarberkage med kokoslåg - varm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g rabarberstilke
280 g sukker
100 g smør
2 æg
75 g hvedemel
½ tsk bagepulver
50 g kokosmel
½ dl cremefraiche 38%

Skyl rabarberstilkene grundigt og skær dem i stykker på ca. 2 cm. Bland dem med 180 g af sukkeret i en gryde, og lad det koge op under omrøring, rabarberne må endelig ikke koge ud.
Fordel kompotten i fire smurte ovnfaste skåle.
Rør smør og resten af sukkeret sammen, tilsæt æggene og derefter de øvrige ingredienser i nævnte rækkefølge.
Fordel dejen over kompotten - glat den evt. ud med en ske dyppet i
varmt vand.
Kagerne sættes i ovnen ved 180°C i 12-15 min. og serveres varme, evt. med flødeskum.

Tips: Dejen kan gøres klar i god tid og opbevares i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her