Logo

Andebryst med cremet urtesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 andebryster
lidt smør

Sauce:
1 gulerod
½ løg
100 g champignoner
1 glas hvidvin
1 tsk konc. tomatpuré
1 dl piskefløde
salt
peber

Brun andebrystet på skindsiden.

Steg brystet 8-10 minutter på hver side.

Tag andebrystet op, dæk det til og lad det trække i 10-15 minutter.
Sauce:
grønsagerne rengøres, finthakkes og sauteres på panden i et par min.  Kom hvidvinen og tomatpuréen på og lad det koge langsomt ind til godt det halve, hvorefter fløden piskes i.

Lad saucen koge til den er jævnet og smag til med salt og peber.

Ved serveringen skæres andebrystet i tynge skiver på skrå.

Server fx. pillede aspargeskartofler eller råstegte kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her