Logo

Chokoladekage med mandler på jordbærcoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tortino Caprese con mandorle su salsa di fragale - 4 personer
 
Jordbærcoulis:
150 g jordbær
50 g sukker
20 g smør
3 spsk Amaretto
 
Chokoladekage:
2 æggeblommer
2 æggehvider
100 g mørk chokolade
100 g mandler
100 g smør
100 g sukker
 
Extra:
4 forme a ca. 8 cm i diameter.
Smeltet smør og hvedemel
 
Coulis:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt jordbær og sukker.
Lad simre i 5 minutter ved svag varme.
Hæld Amaretto i og kog videre 1 minut.
Kør massen på blender.
 
Chokoladekage:
Smut mandlerne og hak dem meget fint.
Bland blødt smør og suk­ker.
Hak chokoladen meget fint og bland med mandler og smørblanding.
Rør ægge­blommer i.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen.
Smør formene med smør og drys med hvedemel.
Fyld dejen ¾ i formene.
Bag i 30 minutter ved 170°.
Tag kagerne ud af for­mene og pynt på tallerkener med jordbær­coulis.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her