Logo

Knasende æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Knasende æblekage

2 æg

125 g sukker

125 g hvedemel

1 tsk bagepulver

2-3 æbler , skrællede og skåret i både

½ vaniljestang

1 spsk mælk

50 g sukker

50 g smør

50 g, hakkede hasselnødder

cremefraiche 18 % eller flødeskum

 

Pisk æg, sukker, hvedemel og bagepulver grundigt sammen.

Vend æblestykkerne i dejen.

 

Knas: Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud.

Rør mælk, sukker, smør, hasselnødder og vaniljekorn sammen i en gryde og varm det godt igennem.

Hæld dejen i en smurt springform eller i portionsforme og fordel nøddeknaset oveni. Kom evt. skiver af æbler på toppen.

Bag kagen i ovnen i ca. 60 minutter ved 170°C.

Server med cremefraiche eller flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (9 stemmer)
Siden er blevet set 3.613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her